Hae tästä blogista

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yllätysten päivä.....

Tämä päivä on ollut ihan mahtava...Netukan kanssa lenkillä ollessa sain puhelun että maanantaina käydyssä työhaastattelussa oli onni potkaissut ja minä sain sen paikan. Voi hitsin pimpulat että olen onneni kukkuloilla.

Vähän aikaa sitten tuntui että kaikki menee päin prikkalaa. Ensi koira ei tehnyt pentuja, joita tosissaan odotettiin. Työt loppui...

Mutta onneksi aurinko joskus paistaa risukasaankin... Olen tänään ollut kyllä ihan täpinöissäni....

Tänään tuli kyllä vähän laitettua myös lisää pääsiäiskoristeita, keittiön kynttiläkruunu sai keltaiset mansetit ja tuikkukupit. Pienet söpöt pupujussit tuli postissa, jotka napottavat nyt olohuoneen pöydällä...ai että ne on söötit.

Olohuoneen pöydällä oleva kynttiläasetelmakin sai vähän keltaista kukkaa ympärilleen.Eteisen pöydällekin laitettiin vähän keltaista tulppaania.

Keltaiset mansetin pääsiäiseksi.

 Eiks ookin söpöt nämä pienet pupuset...mie tykkään kun ovat niin suloisia.

Ihanat söpöt pupujussit...

Tämmöinen koristeellinen kynttiläkruunu tuli sit keittiöön tuunattua. Noi on kivat noi tuikkukipot.

Kynttiläkruunu sai uuden ilmeen..

Mies joka meillä asuu toi aamupalaksi tällaiset pääsisäisleivokset, onnitteluksi uudesta työpaikasta..oli aika herkullisen näköiset...pajunkissoja.

Pajunkissa pääsiäisleivokset

Salilla käydessäni kävin sit hakemassa noi Laidunkauden 2014 avajaisten lippuset..pääsee bilettämään loppu kuusta. Sattuu vielä niin hyvin että on vielä synttärit siinä edellisenä päivänä... Tulee varmasti kiva viikonloppu.

Liput Yön keikalle....

Loppu päivä menikin taas kuusiaidan kimpussa, nyt on kaikki kuusiaidat leikattu. Nyt vain odotellaan että lumet sulaa ja maa kuivuu että pääsee haravoimaan. Tämmöinen yllätyksiä oleva päivä tänään... mie en vieläkään voi uskoa että mie sain sen työpaikan..

Kyllä kaikki järjestyy, niinhän sitä sanotaan ja kyllä tänään se on todettukin. Jospa sitä nyt rauhoittuis ja katsois vaikka vähän telkkaria...

Tämmöistä meillä tänään...mitähän sitä huomenna tulee vastaan...sitä katsomme sitten huomenna...päivitellään jos on jotain päivittelemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)