Hae tästä blogista

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viikonlopun jälkeen maanantai tuntui ihan kauhelta, ei olis huvittanut tehdä mitään. Mutta aamulenkki ja salikäynti kuului kuitenkin maananain askareisiin. Joten niistä sai virtaa ja kylähän se maanantai sitten lähti kulkemaan.

Työhaastattelukin oli esissä, ja se meni ainakin omasta mielestä suhteellisen hyvin, keskiviikkona sitten odotellaan vaan vastausta. Saas nähdä kuinka käy. Ilta menikin sitten takakuistin puhdistuksessa ja sieltä piti raivata myös kaikki talven olleet valot, kanervat ja havut pois ja sisustaa vähän keväämmäksi, vähän myös pääsisäistä tuli sinne myös laitettua.

Tämmöinen siitä takaterassista sitten tuli...


Narsisseja

Kolmivärinen krysanteemi, tää oli hauska. Tässä on kaikki terassilla käytettävät värit.
Tänään oli semmoinen kuntoilun lepopäivä, paitsi tietysti pitihän se käydä aamulla Netan kanssa lenkillä. Sen jälkeen pyörähdin vähän kaupungilla, koska eilen tuli postissa Jotexin paketti jossa oli muutama kiva pääsisäisenkeltainen juttu.

Rairuohotkin alkoi jo olla niin isot että niitä voi jo vähän leikata tasaiseksi ja tipuset voi jo laitella niihin istuskelemaan. Keltaisen krysanteemin ostin myös tänään piristämään olohuoneeseen.  Keittiön pöydälle tuli tuo pyöreä rairuoho tipuineen.

 
Löysin yks päivä tuolta kaapin perukoilta tommosen kukkokorin, siihen sitten kun oli päässyt virkkauksen makuun,niin virkkasin tommosen keltaisen pitsisisuksen. Nyt se vain odottelee pääsisäismunia. Yhden lasten tekemän tipusen minä laitoin jo siihen, koska se oli niin hauska.


Koska siihen virkkauksen makuun oli päästy niin virkkasin muutamana iltana telkkaria katsoessa vähän keltaista väriä tyynyihin. Tommoisella idealla saa samoista tyynyistä aina eri tilateeseen uutta ilmettä. Normaalisti niissä on samanlaiset pitsiliinat keskellä, mutta valkoisena, ja jouluksi vaihdan niihin aina punaiset tähtilvirkkaukset. Nyt sitten tuli keltaiset pääsiäisen väriset.


Kun oli jo aika paljon laiteltu tuota keltaista, niin sieltä Jotexilta löytyi tämmöinen kiva torkkupeitto vaniljankeltaisena. Tämähän sopii myös näin pääsiäiseksi.

Ohon kaikenlaista on nyt taas tullut. Mitteehän sitä  vielä tuusais. Niin on kaunis päivä tuolla ulkona että voisi tässä lähteä vaikka loppu päiväksi sinne ulos. Viikonloppuna mies joka täällä asuu leikkasi noita meidän kuusiaitoja, mutta ne oksat ovat vielä tuolla maassa, jospa sitä lähtisi sitten niitä raivaamaan. Voisihan sitä katsella muutenkin tuota pihamaata että joko siellä voi jo jotain haravointi ymm. Askaretta tehdä. Taitaa kyllä olla vielä aika paljon lunta ja märkää joten se varmasti vielä siirtyy tuota tuonnemmaksi..

Mutta katsellaan. Tämmöisiä päivityksiä tällä kertaa...Yhtään en tiedä mitä sitä seuraavaksi on tulossa.. Se jää nähtäväksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)