Siirry pääsisältöön
Nyt onkin normaaliviikko takana, muutamia tuusauksiakin tuli tehtyä.
Maanantai menikin ihan kuntoillessa ja tankkikin piti käydä täyttämässä, kun oli se pitkä koiranäyttely reissu sinne Kajaaniin, niin tankki huusi tyhjyyttään.

Tulihan se tuota talon julkisivuakin vähän muokattua, raivasin pois talveksi laittamani valot, havut ja kanervat. Paikallisesta Agrimarketista löytyi muutama kukkanenkin kuistia koristamaan näin pääsiäisen korvalla.
Mies joka meillä asuu, ei ollut samaa mieltä miun kanssa noista kukkasista tuonne ulos. Hän huomautti että oletkohan nyt ihan varma että noi ei kylmä tonne, koska on luvattu ihan kunnon pakkasiakin. Mutta tokaisi sitten viimeiseksi kuitenkin, "no siehän tiedät mitä teet ja tahdot". Niin niinhän mie tiiänkin, että eivät noi narsissit ja orvokit siitä pienestä pakkasesta säikähdä.

Eli tämmöisiä asetelmia sinne sitten tulla tupsahti.
Orvokkeja ja keltaisia että valkoisia narsisseja.

Punaiset penkit saivat koristeeksi valkoiset narsissit ja keltaiset orvokit. Pari kappaletta myös maalattuja kivileppäkerttuja.

Kuistin molemmille puolille laittelin myös muutaman keltaisen narsissin ja valkoisen orvokin.





Tässä  sitten kokonaiskuvaa. Molemmilta puolin sisääntuloa.

Pitkään olin myös haaveillut tommoisesta pinkistä pling pling puhelin kotelosta. Se sitten viimeisellä löytyi tuolta netin syövereistä ja tulla tupsahti perjantai kotiin. Eiks ookin hieno...


Tämmöistä meillä tällä viikolla. Lauantaina tulikin pyörähdettyä taas meidän Netukan ja kummitädin kanssa koiranäyttelyssä. Nyt olikin näyttelyt tässä ihan lähitinoolla Polvijärvellä. Netta oli oikein nättinä ja sai kyllä ihan kivat arvostelut...mutta olisin kyllä toivonut vähän parempaa, koska tuomari kehua retosti kyllä neitiä. Mutta joku sille ei silmään miellyttänyt joten ei ihan huippu arvostelua tullut.

Tässä muutama kuva sieltä meidän esityksestä, Netta ei tällä kertaa ihan niin hienosti esiintynyt kuin viimeksi, mutta ei nyt ihan huonostikaan. Pääsiäisenä jatkamme sitten taas Imatralle, katsomaan miten meidän siellä käy.

 Lauantai menikin sitten loppu päivä elpymiseksi rankasta näyttely reissusta.
Tänään sunnuntaina ei kyllä jaksa tehdä paljon kyllä mitään, aamulla  kipaistiin Netan kanssa lenkillä, sitten vähän aloin myös raivailla talven jälkiä tuolta takaterassilta, sinne tulee myös muutama narsissi sitä koristamaan. Kunhan se valmistuu niin päivittelen tänne kuvia sitten valmiista terassista.

Poika oli viikonlopun riparileirillä ja tuli myös tänään kotio joten sen kävin myös hakemassa. Kohta pitäisi myös suoriutua taas Venäjän maalle tankille, tankki huutaa yllätys, yllätys taas tyhjyyttään. Taidampa kipaista tästä nyt sinne ulkomaille.

Muutama keltainen virkkauskin on meneillään, niistäkin laitetaan sitten kuvia ja päivityksiä kunhan ne valmistuvat.
Kaikenlaisia suunnitelmia on taas mielessä, mutta pikkuhiljaa ne valmistuvat ja sitten niitä pääsee katselemaan ja ihastelemaan.

Tässäpä nyt tämmöistä taasen tällä kertaa, pysykäähän kuulolla, eihän sitä tiedä mitä tämän naisen päästä milloinkin syntyy....




Kommentit

  1. Eiks ookin, ne on löyty kaverin aitan vintiltä. Minulla on valko-punainen värimaailma meidän kuistilla ja terassilla joten sinn käy nämä oikein ihanasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattuja vauvanleluja...

Hei taas... Taas on viikko vierähtänyt ja ensimmäinen kokonainen helmikuun viikko on nyt takanapäin..... Minulla tämä viikko onkin ollut tosi työntäyteinen viikko, uusi työ ja uudet haasteet ovat vieneet kyllä minusta mehut ihan kertaheitolla. Kun aamulla herää klo. 6.00 ja tekee aamurutiinit ja lähtee töihin yhdeksäksi sekä palaa vasta puoli kuuden aikaan kotia, niin ei siinä enää jaksa oikeastaan mitään tuunata eikä tuusata. Koska viikko on vierähtänyt pääasiassa töiden merkeissä niin hirveästi ei ole kerennyt tuunaamaan tai tuusaamaan mitään uutta...valitettavasti. Kuitenkin iltaisin telkkaria katsoessa on tullut heilutettua tuota virkkuukoukkua ja jotakin pientä sieltä on valmiiksikin saatu.. Koska olen saanut vihiä että minusta saattaisi tulla mummo ensi kesän lopulla niin pitihän minun uudelle tulokkaalle vähän virkkailla kaikkea kivaa...Koska tiedän aika hyvin että mikään ei ole koskaan 100 % varmaa, että kaikki menee hyvin ja minusta se mummeli sitten tulee, olen ollut väh

Pitsienkelien ohjeita....

Ensimmäinen enkelin malli oli tämä. Tähän ohjeen löysin Neljässä polvessablogista.  Tosi selvä ja helppo ohje. Laitan tähän vielä tämän ohjeen uudestaan. Tarvikkeet: Valkoista puuvillalankaa. Itse käytin Novitan virkkauslankaa.  Virkkuu koullu no. 1,75 16 mm puuhelmi. Koko enkeli virkataan yhtenä kappaleena päästä helmaan asti. Enkelin virkkauksessa lyhenteet tarkoittavat seuraavaa: ps = piilosilmukka kjs = ketjusilmukka ks = kiinteä silmukka p = pylväs Pää: 1. krs : kierrä lanka sormen ympäri ja tee renkaaseen aloitussilmukka. Virkkaa renkaaseen 6 ks, vedä rengas tiukaksi ja sulje piilosilmukalla. 2. krs : virkkaa 2 ks jokaiseen silmukkaan, sulje piilosilmukalla. 3.-7. krs: virkkaa ks jokaiseen silmukkaan.  Laita 16 mm puuhelmi enekelin päähän ja kiinnitä helmi ompelemalla käsin muutamalla pistolla kaulan ympäri. Vartalo ja siivet: Tästä eteenpäin virkataan siirtyen suoraan edelliseltä seuraavalle kierrokselle. Kannattaa kierro

Viime viikon Lahden reissu! Ostoksia ja koiranäyttelyhommia!

Niimpä se on vierähtänytkin taas kaksi viikkoa viimeisestä päivityksestä. Kahteen viikkoon mahtuu tällä kertaa monenmoista ja pääosassa on tietenkin viime viikonlopun Lahden reissu tyttären luona..... Viikko oli raskas niinkuin nykyisin tuntuu olevan joka viikko, tää kevät on omalla tavallaan ihanaa aikaa mutta jotenkin se vaan panee miun pään ihan sekaisin...Eikä kyllä auttanut yhtään noiden kellojenkaan rumppaaminen taaskaan...nyt tämä väsymys pukkaa kuitenkin vielä kovemmin esille kuin aikaisemmin...tekeeköhän ikä jo tehtävänsä ja aivot eivät pysy enää mukana, tiedä häntä!!! Mutta viikko huristettiin ihan normaalisti töissä ja torstai-iltana valmistauduttiin jo, koska perjantaina oli tarkoitus lähteä suoraan töistä kohti Nastolaa. Koirat oli siis tarkoitus viedä myös sunnuntaina näyttelyyn joten niidenkin pesu oli siis tehtävä torstai-iltana... Netta oli ihan nolona kun hänet oli pesty ja laitettu kylpytakki päälle, kyllähän se Nellaakin vähän nolottaa, mutta ei todellak