Hae tästä blogista

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nyt onkin normaaliviikko takana, muutamia tuusauksiakin tuli tehtyä.
Maanantai menikin ihan kuntoillessa ja tankkikin piti käydä täyttämässä, kun oli se pitkä koiranäyttely reissu sinne Kajaaniin, niin tankki huusi tyhjyyttään.

Tulihan se tuota talon julkisivuakin vähän muokattua, raivasin pois talveksi laittamani valot, havut ja kanervat. Paikallisesta Agrimarketista löytyi muutama kukkanenkin kuistia koristamaan näin pääsiäisen korvalla.
Mies joka meillä asuu, ei ollut samaa mieltä miun kanssa noista kukkasista tuonne ulos. Hän huomautti että oletkohan nyt ihan varma että noi ei kylmä tonne, koska on luvattu ihan kunnon pakkasiakin. Mutta tokaisi sitten viimeiseksi kuitenkin, "no siehän tiedät mitä teet ja tahdot". Niin niinhän mie tiiänkin, että eivät noi narsissit ja orvokit siitä pienestä pakkasesta säikähdä.

Eli tämmöisiä asetelmia sinne sitten tulla tupsahti.
Orvokkeja ja keltaisia että valkoisia narsisseja.

Punaiset penkit saivat koristeeksi valkoiset narsissit ja keltaiset orvokit. Pari kappaletta myös maalattuja kivileppäkerttuja.

Kuistin molemmille puolille laittelin myös muutaman keltaisen narsissin ja valkoisen orvokin.

Tässä  sitten kokonaiskuvaa. Molemmilta puolin sisääntuloa.

Pitkään olin myös haaveillut tommoisesta pinkistä pling pling puhelin kotelosta. Se sitten viimeisellä löytyi tuolta netin syövereistä ja tulla tupsahti perjantai kotiin. Eiks ookin hieno...


Tämmöistä meillä tällä viikolla. Lauantaina tulikin pyörähdettyä taas meidän Netukan ja kummitädin kanssa koiranäyttelyssä. Nyt olikin näyttelyt tässä ihan lähitinoolla Polvijärvellä. Netta oli oikein nättinä ja sai kyllä ihan kivat arvostelut...mutta olisin kyllä toivonut vähän parempaa, koska tuomari kehua retosti kyllä neitiä. Mutta joku sille ei silmään miellyttänyt joten ei ihan huippu arvostelua tullut.

Tässä muutama kuva sieltä meidän esityksestä, Netta ei tällä kertaa ihan niin hienosti esiintynyt kuin viimeksi, mutta ei nyt ihan huonostikaan. Pääsiäisenä jatkamme sitten taas Imatralle, katsomaan miten meidän siellä käy.

 Lauantai menikin sitten loppu päivä elpymiseksi rankasta näyttely reissusta.
Tänään sunnuntaina ei kyllä jaksa tehdä paljon kyllä mitään, aamulla  kipaistiin Netan kanssa lenkillä, sitten vähän aloin myös raivailla talven jälkiä tuolta takaterassilta, sinne tulee myös muutama narsissi sitä koristamaan. Kunhan se valmistuu niin päivittelen tänne kuvia sitten valmiista terassista.

Poika oli viikonlopun riparileirillä ja tuli myös tänään kotio joten sen kävin myös hakemassa. Kohta pitäisi myös suoriutua taas Venäjän maalle tankille, tankki huutaa yllätys, yllätys taas tyhjyyttään. Taidampa kipaista tästä nyt sinne ulkomaille.

Muutama keltainen virkkauskin on meneillään, niistäkin laitetaan sitten kuvia ja päivityksiä kunhan ne valmistuvat.
Kaikenlaisia suunnitelmia on taas mielessä, mutta pikkuhiljaa ne valmistuvat ja sitten niitä pääsee katselemaan ja ihastelemaan.

Tässäpä nyt tämmöistä taasen tällä kertaa, pysykäähän kuulolla, eihän sitä tiedä mitä tämän naisen päästä milloinkin syntyy....
2 kommenttia:

  1. Iiiiihanat, ylisöpöt punaiset penkit.. :)

    VastaaPoista
  2. Eiks ookin, ne on löyty kaverin aitan vintiltä. Minulla on valko-punainen värimaailma meidän kuistilla ja terassilla joten sinn käy nämä oikein ihanasti.

    VastaaPoista

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)