Hae tästä blogista

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tänään olikin viimeinen päivä joutilaana...huomenna alkaisi sitten työt uudessa työpaikassa...oikein innolla ja jännittyneenä odottelen. Ensimmäinen työpäivä on nimittäin Venäjän Värtsilässä tullikoulutuksen muodossa. Jännittääääää...ihan tosissaan.

No jaa...tämä päivä alkoikin kynsihuollolla, Aljoonan hellässä huomassa...Olen sen sanonut aikaisemminkin, mutta sanon sen uudelleen, että on hän muuten aivan tavattoman taitava kynsien laittaja. Tässä vähän kuvaa millaiset pääsiäisen keltaiset kynnet tuli. (Kananmunan väriset, valkuaista ja keltuaista :)).

Parempi kuva tulee vähän myöhemmin. Kun en itse saa oikein kunnon kuvaa otettua.
Kynsihuollossa menikin sitten n. 3 tuntia, siispä koko aamupäivä... Muutamia ostoksiakin tuli tehtyä sen jälkeen. Ensimmäinen ostos oli taas kerran muurahaisbaari, koska ne ensimmäiset baarit ovat jo tyhjiä ja nyt niitä murkkuja marssii taas ympäri huushollia. Nyt löytyi uudenlainen murkkubaari, siihen voi laittaa sitä myrkkyä täyttöpullosta lisää kun entinen myrkky on haihtunut. Katsotaan miten nyt noille pikku..pikku...lemmikeille käy.

Murkkubaari
Niin se uusi takki minkä kävin eilen hakemassa Joensuun kaupungista...se on muuten ihana..tässä vähän kuvaa siitä etu ja takapuoli.

 

Tälle takille piti sitten ostaa vielä asusteisiin sopiva huivi jonka löysin paikalliselta Tokmannilla. Aivan upea, sopii todella hyvin tuon takin kanssa.

 


Tokmannilla oli myös todella halpoja tulppaani kimppuja, joita en malttanut jättää ostamatta. Kaksi kimppua 5 Euroo, ja kimpussa oli 15 tulppaania. Joten nyt meillä koristaa taas tulppaanikimput keittiön pöytää. Muutama narsissikin lähti ruokakaupasta mukaan, joten ne löysi paikkanssa noiden pajun ja koivunoksien kanssa.Löytyihän sieltä Tokmannilta vielä keltaiset tabletitkin keittiön pöydälle, ihan eivät olleet mieleisen malliset joten niitä piti sitten vielä vähän tuunailla. Pientä leikkausta ja niistä tuli melkein pääsiäisen kunniaksi munan muotoiset. Nyt ne ovat kivat..


Tässä alkuperäiset.

Tässä muotoillut

Tässä yksittäinen kuva muotoillusta tabletista.

 Tokmannilta löytyi myös tosi kivan näköinen kaulakoru..näyttää varmaan kivalta uusien vaatteiden kanssa, pakko oli ostaa.Mustaa ja harmaata...no pukeutumisen värit ovat huomenna mustaa ja harmaata. Eli laukku...vanha laukku löytyi komeron pohjalta odottaen uusiokäyttöä. Olkahihnat olivat päässeet vähän rispaantumaan joten eikun laukun tuunaukseen. Vanhasta vyöstä, joka on ollut myös käyttämättömä, sai kun saikin hyvät uudet hihnat...ja aitoa nahkaa. Vähän ongelmia kyllä oli vähän ompelussa, kolme neulaa sain katkaistua siinä hommassa. Mutta valmista kuitenkin tuli. Nyt on laukkukin sävysävyyn huomiselle työpäivälle.

Tuunattu laukku.

Alkuperäinen

Päivän huipuksi vielä postilaatikosta löytyi tällainen...Juustokakku kirja...nyt varmaankin täytyy pääsiäisenä tehdä muutama juustokakku. Eivan huippuja ja herkullisen näköisiä kakkuja on muuten tuo kirja täynnä. Saattaa olla että jatkossa tässäkin blogissa tulee näkymään kuvia toinen toistaan herkullisimmista juustokakuista.

Tämmöistä meillä tänään...päivä oli täynnä kaikenlaista tapahtumaa.. saa nähdä mitä se huominen sitten tuopi tullessaan. Saapas nähdä mitä minä teille tänne kirjoittelen huomisen jälkeen. Pääsiäisen pyhinä alkaakin se kesähuoneen rakentaminen, eli siitä varmaan jotakin tulee myös tänne laitettua...Toisena pääsiäispäivänä olemme taas Netukan kanssa Imatralla näyttelyissä. Sieltä varmaankin jotain tulee myös kerrottua.

Siis pysykäähän mukana, kaikkee sitä sattuu ja tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)