Hae tästä blogista

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tiistaipäivä alkoi hemmotellen ja jatkui tuunaillen.

Tiistai päivä alkoi normaalisti kuin ennenkin, aamulenkillä kirpakkaassa pakkasaamussa meidän Netta neidin kanssa.

Päivä jatkui taiteellisen Aljoonan luokse kynsihuoltoon. Kynsistä tuli taas kerran aivan ihanat ihan niinkuin joka kerta...Hän on kyllä taitava.


Päivä jatkuikin sitten tuunaushommilla...

Keittiön hyllyyn ostamani purnukat kaipasivat vähän jotakin tuunausta, sekä ystävältäni saatu purnukka myös oli vähän tuunausta vaille.

Valkoiset purnukat kaipasi vähän tuunausta.


No...mietintä myssy päähän ja ideoita keksimään. Olihan minulla muutamia pahvikuvia joita voisi käyttää noiden purkkien tuunaukseen...

Pahvikuvien leikkelyyn sitten vain ja servetti lakalla kiinni purkin kylkeen ja vähän lakkaa myös päälle ja hyvät tuli. Nyt ovat purkit saaneet vähän ulkonäön parannusta...


Nämä kolme purnukkaa saivat servettilakan ansiosta kauniit numerolaput.

Täsmäkin purnukka sai kauniin lintukuvion. Tästä tulikin meidän keittiön pöydälle sokeriastia...


Kun nyt kerta vauhtiin päästiin, niin kaivelin vanhat  makkarin yöpöydän valaisimet ja ajattelin niitä vähäsen tuunailla samaan syssyyn.
Vanha vekkivalaisin ennen tuunausta.

Alkupeiräiset valaisimet olivat siis siniruudulliset vekkivalaisimet, ihan kauniit jo sinänsä. Mutta koska värimaailma oli huushollissa vähän muuttunut niin valaisimienkin täytyi muuttua oikean väriseksi.

Ei muuta kuin ompelukone esille, vähän ruskeaa pellavakangasta, valkoista pitsiä ja ompelu hommiin. Ja muutaman ompelukoneen polkasun jälkeen oli uudet valaisimet valmiina.

Nyt tulikin sitten ongelma mihinkähän nämä valaisimet laittaisi..mutta löytyihän niille paikka. Vähän joutui muuttamaan näitä paikkoja että valaisimet näyttäisivät hyvältä. Mutta ainakin omasta mielestäni hyvät tuli.

Eteisen piironki sai uuden ilmeen vanhan tuunatun vekkivalaisimen ansiosta. Kynä purkiksi löytyi vanha kukkapurkki joka koristeltiin myös pitsillä.

Toinen valaisin löysi paikkansa olohuoneen tv- tason nurkasta.


Tässä kokonaisuudessaan meidän eteisen lipaston päällinen.


Kyllä olen tyytyväinen päivän askareisiin..saapas nähdä mitä sitä huomenna keksii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)