Siirry pääsisältöön

Perjantai päivän tuusailuja...


Perjantai tuli niinkuin muutkin päivä...ja siinähän se iltaan hupsahti ihan huomaamattomasti.

Tämä päivä on aloitettu niin kuin aina ennenkin, eli juoksutettu Nettaa tuolla tiellä ja metsässä.. kyllä aamulenkki saa päivän alkamaan mukavasti..rapisee viimeisetkin unen muruset silmistä.

Aamupalan aikaan Netalla oli jotain mielenkiintoista katsottavaa meidän olohuoneen ikkunan takana, ainakin sen piti kiivetä sohvatuolin selkänojalle ja siinä se seisoi kuin jähmettynyt patsas, tuijotellen vuoron perään ikkunasta ulos ja välillä tuota nurkassa olevaan karhua..liekö karhu liikuskellut siellä ikkunankin takana ja niitä piti vertailla toisiinsa..tiedä häntä...en uskaltanut mennä katsomaan.

Tuijottelee ulos ikkunasta.










Katsoo välillä täytettyä karhua.

Aamupalan jälkeen olikin vuorossa sitten viikon viimeinen kuntosalitreeni...eikun salille rautaa nostamaan..

Olikin mukava treeni, hiki virtas ja tuli oikein mukava olotila..treenin jälkeen ruokakauppaan ostamaan viikonlopuksi ruokaa, koska jääkaappi odotteli tyhjillään.

Mukaan lähti sieltä kauppareissulta myös pari kappaletta tulppaanikimppuja, piristämään viikonlopuksi keittiön pöytää..

Keittiön pöydälle uusi tulppaanikimppu piristämään viikonloppua.

Lähtihän sieltä kauppareissulta myös pienen tytön pukukin, koska huomenna on miehen siskon tyttären 6-vuotis synttärit ja niin hämpä saakin lahjaksi tämmöisen hienon puvun ja kauniin sydänrasian jossa on sormus ja kaulakoru. Toivottavasti tyttö tykkää...

Lahjaksi ostettu puku ja korusetti.

Kauppareissun jälkeen ajattelin tekaista miehelle viikonlopuksi työmaille eväät, kaisersalaattia...tästä kyllä riittää.

Miehelle evääksi kaisersalaattia.

Kello alkoikin olla jo niin paljon että hierontaan olisi lähdettävä... 
No poitsu tulee kohta koulusta, ja minä en ole kotona. Mutta taidampa yllättääkin sen valmiilla välipalalla.
 Kahvia ja valmiita leipäsiä. 
Ja tietysti taulu viereen että "saa syödä!". Tuo taulu on kaverilta saatu juuri tuota varten että siihen voi laittaa pojalle viestin että saa syödä tai ei saa syödä. Taulu idea lähtikin siitä että olin leiponut myyjäisiin leivonnaisia, ja koska ne olivat keittiön pöydällä odottamassa toimitusta, niin ne meinasivat mennä parempiin suihin. Onneksi olin ehtinyt kuitenkin huomauttaa ettei niitä saa syödä.. 

Mutta nyt on oikea taulu joka muistuttaa että mitä "saa syödä tai ei saa syödä."

Poika oli muuten kirjoittanut tauluun, välipalan syötyään että " Kiitos" :)

Koululaiselle odottamaan välipalaa.

Hieronta olikin ihana, 15 minuuttia oli ensin lämpimät peitot selän ja hartioiden päällä ja kun lihakset oli kunnolla rentoutunut niin sitten siihen päälle vielä oikein kunnon hieronta. 
Kyllä lihakset tykkäs. Mutta onneks lihakset eivät olleet enää niin jumissa kuin viime kerralla, vaan nyt pystyi ihan nauttimaankin hieronnasta. Oikein rentouttava kokemus oli tällä kertaa.


Hieronnan jälkeen ajattelin vielä tekaista viikonlopuksi tuon herkullisen näköisen kakun jota olen tämän kuukauden ajan katsellut tuosta meidän keittiön seinällä olevasta kalenterista. Näyttää muuten tosi herkulliselta.

Keittiön seinäkalenterin kakku ohje.

Kakku tehty ja laitettu kylmään odottelemaan hyytymistä.

Puoliksi valmis kakku menossa kylmään hyytymään.

Huomenna tai ylihuomenna se sitten koristellaan ja maistellaan vaikka päiväkahvin kanssa. Toivottavasti on yhtä hyvää kuin miltä näyttää tuossa kalenterin kuvassa. 

Toivottavasti kerkeen laittaa kuvaa valmiista kakusta ennenkuin se menee parempiin suihin.

Tämmöinen olis sitten tämä perjantai..Nyt voisi sitten vain kaivautua sohvan nurkkaan ja katsella telkkaria...







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virkattuja vauvanleluja...

Hei taas... Taas on viikko vierähtänyt ja ensimmäinen kokonainen helmikuun viikko on nyt takanapäin..... Minulla tämä viikko onkin ollut tosi työntäyteinen viikko, uusi työ ja uudet haasteet ovat vieneet kyllä minusta mehut ihan kertaheitolla. Kun aamulla herää klo. 6.00 ja tekee aamurutiinit ja lähtee töihin yhdeksäksi sekä palaa vasta puoli kuuden aikaan kotia, niin ei siinä enää jaksa oikeastaan mitään tuunata eikä tuusata. Koska viikko on vierähtänyt pääasiassa töiden merkeissä niin hirveästi ei ole kerennyt tuunaamaan tai tuusaamaan mitään uutta...valitettavasti. Kuitenkin iltaisin telkkaria katsoessa on tullut heilutettua tuota virkkuukoukkua ja jotakin pientä sieltä on valmiiksikin saatu.. Koska olen saanut vihiä että minusta saattaisi tulla mummo ensi kesän lopulla niin pitihän minun uudelle tulokkaalle vähän virkkailla kaikkea kivaa...Koska tiedän aika hyvin että mikään ei ole koskaan 100 % varmaa, että kaikki menee hyvin ja minusta se mummeli sitten tulee, olen ollut väh

Pitsienkelien ohjeita....

Ensimmäinen enkelin malli oli tämä. Tähän ohjeen löysin Neljässä polvessablogista.  Tosi selvä ja helppo ohje. Laitan tähän vielä tämän ohjeen uudestaan. Tarvikkeet: Valkoista puuvillalankaa. Itse käytin Novitan virkkauslankaa.  Virkkuu koullu no. 1,75 16 mm puuhelmi. Koko enkeli virkataan yhtenä kappaleena päästä helmaan asti. Enkelin virkkauksessa lyhenteet tarkoittavat seuraavaa: ps = piilosilmukka kjs = ketjusilmukka ks = kiinteä silmukka p = pylväs Pää: 1. krs : kierrä lanka sormen ympäri ja tee renkaaseen aloitussilmukka. Virkkaa renkaaseen 6 ks, vedä rengas tiukaksi ja sulje piilosilmukalla. 2. krs : virkkaa 2 ks jokaiseen silmukkaan, sulje piilosilmukalla. 3.-7. krs: virkkaa ks jokaiseen silmukkaan.  Laita 16 mm puuhelmi enekelin päähän ja kiinnitä helmi ompelemalla käsin muutamalla pistolla kaulan ympäri. Vartalo ja siivet: Tästä eteenpäin virkataan siirtyen suoraan edelliseltä seuraavalle kierrokselle. Kannattaa kierro

Viime viikon Lahden reissu! Ostoksia ja koiranäyttelyhommia!

Niimpä se on vierähtänytkin taas kaksi viikkoa viimeisestä päivityksestä. Kahteen viikkoon mahtuu tällä kertaa monenmoista ja pääosassa on tietenkin viime viikonlopun Lahden reissu tyttären luona..... Viikko oli raskas niinkuin nykyisin tuntuu olevan joka viikko, tää kevät on omalla tavallaan ihanaa aikaa mutta jotenkin se vaan panee miun pään ihan sekaisin...Eikä kyllä auttanut yhtään noiden kellojenkaan rumppaaminen taaskaan...nyt tämä väsymys pukkaa kuitenkin vielä kovemmin esille kuin aikaisemmin...tekeeköhän ikä jo tehtävänsä ja aivot eivät pysy enää mukana, tiedä häntä!!! Mutta viikko huristettiin ihan normaalisti töissä ja torstai-iltana valmistauduttiin jo, koska perjantaina oli tarkoitus lähteä suoraan töistä kohti Nastolaa. Koirat oli siis tarkoitus viedä myös sunnuntaina näyttelyyn joten niidenkin pesu oli siis tehtävä torstai-iltana... Netta oli ihan nolona kun hänet oli pesty ja laitettu kylpytakki päälle, kyllähän se Nellaakin vähän nolottaa, mutta ei todellak