Hae tästä blogista

lauantai 22. lokakuuta 2016

Lauantaipäivän ajatuksia, risujen maalausta sekä vanhan tarjoittimen uusi elämä.


Lauantaiaamu, kello oli herättämässä 8 aikaan, jotenkin vain ei jaksanut nousta ylös. Kello kiinni ja eikun unta kaaliin, mikäs pakko tässä nykyisin on herätä. 
Heräsin sitten kuitenkin vähän yli yhdeksän, aamulenkille..no ei huvita, en lähde. Koirat ulos ovesta ja annoin niiden juosta tuossa aitauksessa, kyllähän ne saa tuostakin vähän liikuntaa.

 Aamupalaksi puuroa ja kahvia, kyllä nyt jaksaa. Mutta mitä, viime yönä suunnittelin kaikenlaista, koska nykyisin ei nukuta illalla vaan kaikki asiat pyörii vain päässä heti kun meinaa käydä nukkumaan.

Kaikenlaisia ideoita pursuaa joita suunnittelen sitten yöllä, 
 ja tänään voisikin niitä sitten ehkä toteuttaa, risujen maalausta ja vanha tarjoitin lojuu tuolla kaapissa käyttämättömänä jospa sen vaikka tuunaisi uuteen uskoon....

Aamupalan jälkeen eikun lämpimästi päälle, koska tuolla ulkona on kylmä ihan oikeesti...
 Keräsin muutaman risun tuolta koivusta ja lehtikuusesta, muutaman kuivuneen kukan oksan nappasin
 myös tuolta kukkapenkistä. 

Oksat asettelin sitten tommoiselle pahville tuohon
 pihamaalle ja eikun spraypullo valkoista maalia. Sillä suihkutin sitten nuo valkoisiksi. Ihan ei yksi pullo riittänyt vaan piti välillä käydä hakemassa kaupasta lisää :)


Kun risut oli maalattu oli tämän vanhan tarjoittimen vuoro. Ensin aloitin tarjoittimen hiomisen että saan tuon kuvion siitä pois, sekä lakan joka oli myös siihen laitettu. 
 Tasaiset pinnat hioin ensin koneella, joka sitten otti ja hajosi. Niimpä jatkoin hiomista käsin.


Kun tarjoitin oli hiottu oli maalaamisen vuoro. 
Maalina käytin tätä Vintage Paint kalkkimaalia. 


Tarjoittimen maalasin vain yhden kerran koska halusin että siitä tulee vähän semmoinen  rustiikkinen :)


Kun risut ja tarjoitin olivat kuivuneet niin sitten olikin vuorossa niiden esille laitto. Olohuoneen pöydälle halusin tehdä noista risuista asetelman, eli muutaman tuijan oksan kävin myös hakemassa ja sen keskelle noita maalattuja oksia.

No,  ei nyt mitenkään hieno mutta menettelee.


Keittiön pöydälle laitoin sitten tuon "uuden" tarjoittimen ja siihen pöydällä jo valmiiksi olevat  kynttilän ja maljakon. Maljakkoon   laitoin myös niitä maalattuja risuja ja vähän myös noita tuijan oksia. No jaa, siinähän se on :)Loppu päivä menikin vähän harjoitellessa noita opetuslupakirjallisia koska maanantaina on sitten oltava varma että ne menee läpi, ei ole varaa maksaa 30 € moneen  kertaan.

Tämmöinen päivä oli tänään....
Huominen päivä on varmaankin taas yhtä tylsä, meinaan nimittäin lukea taas noihin kirjallisiin, olisi kyllä kiva jotain tuusatakin mutta se jää nähtäväksi. Pitäisi varmaankin laitella jonnekin ne valuhommelitkin, kun vain saisi ajatuksen että mihin ne laittaisi....

Kiitoksia käynnistäsi ja hyvää lauantai-iltaa...käväisen kurkkaamassa olenko huomenna saanut mitään aikaiseksi, yritän jotakin käydä teille kertomassa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)