Hae tästä blogista

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

No nyt on ollut taas mielenkiintoinen viikko takana. Viikko hurahtanut enimmäkseen töiden merkeissä. Niin on mielenkiintoista töitä että menee ylitöiden puolelle joka päivä. Huomaa aina että kello on jo melkein viisi, täytyisi lähteä jo kotiin.

Mitään merkittävää ei siis ole tullut kotona tehtyä, mutta eihän aina jaksakaan. Viikonloppuna sitten tuli tehtyä sitäkin enemmän.

Perjantaina tuli hemmoteltua taas itseään Aljoonan käsittelyssä ja kynnet saivat saat uuden ilmeen. Seuraavana oli lapsukaisen hakeminen junalta että voidaan viettää yhdessä viikonloppuna äitienpäivää.

Edelliseltä viikolta jäi tämä alhaalla oleva kuva laittamatta tähän blogiin. Eli kukkapenkkki sai uuden reunuksen tommoisesta paksusta pöllistä. Oli muuten kaikki olevat ja olemattomat lihakset aikamoisessa käytössä kun noita pöllejä liikutteli, mutta paikoilleen saatiin.
Kesähuoneen runkokin saatiin nyt lauantaina pystyyn, ja pari ikkunaakin paikoilleen. Siitä se lähtee, ehkä valmiina on jo tämän kukauden lopulla. Saa nähdä, onko vapaata ja ilmoja. Mutta hyvällä mallilla se alkaa jo olla.

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää. Rakas lapseni tekaisi äitienpäiväksi tämmöisen kakkusen. Chili-suklaajuustokakku. Voi pojat että oli hyvää. Ei liian makeaa vaan ihan sopivasti.

Lapsukainen oli ostanut myös äitienpäivälahjaksi tommoisen tosi ihanan valokuvakehyksen. Sille taitaa ollakin paikka ja valokuvat valmiina kunhan vain on aikaa laittaa siihen valokuvat ja sitten ripustaa sen seinälle.  Kyllä tuntuu nyt että aika on kortilla, mutta jostain on aina pakko tinkiä että voi tehdä jotain mielekästäkin.Äitienpäivän lounaalla käytiin Pajokassa pizzalla, koska mummo oli ilmoittanut ettei ole koskaan käynyt ihan oikealla pizzalla joten pakkohan se  oli sinne sitten viedä. Tosi hyvää pizzaa sieltä saatiinkin. Jälkiruuaksi vielä tällaiset herkullisen näköiset leivokset, Nam hyvää oli ja vatsat tuli täyteen.
 

Näin on meillä mennyt tämä viikko ja viikonloppuna oli taas uurastuspäivä.
Ensi viikko on taas työntäyteinen viikko ja viikonloppuna on Joensuun kaksi päiväiset näyttelyt joten luulen ettei kahteen viikkoon mitään ihmeellistä tapahtune.

Mutta päivitetään mitä tulee tuusattua ja tuunattua.
Käykäähän kurkkailee..mitä tapahtuu.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)