Hae tästä blogista

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Koiranäyttelyssä jyväskylässä

Hei taas,  lokakuun lopussa nautittiin cavalier kingcharlesinspanielien erikoisnäyttelyistä Jyväskylässä. Tuomarina toimi Bottussi Jocquel Celine, France

Nella sai junioriluokassa Erinomaisen, seuraavanlaisin arvosteluin ; Nice outline. Lovely color. Nice head &ezpression. Correctly filled muzzle for age. Nice earset. Nice chest & shoulder. Strong back & loin. Well muscled backlegs. Very good croup. Movenet to settle.

Nettakin sai avoimessaluokassa Erittäinhyvän. Seuraavin arvosteluin: Correct skill. correct expression. Nice dark eyes. Nice earset vite ok. Nice chest. Good shoulder. Strong back. Well muxcled back legs. Very good movement from the back.

 Eihän ne mitkään hirmu hyvät arvosanat olleet mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen.  Netalla ei hirveesti noita korvakarvoja ole joten ei ihmekään jos ei erinomaiseen yltänyt.

Näyttelyn jälkeen majoituimme Finlandia hotelli Albaan ja voin sanoa että vastaanotto oli todella hyvää ja tosi ystävällistä. Ihan huippu henkilökuntaa. Hotellin lähellä oli tosi kivat ulkoilumahdollisuudet lenkkeillä koirien kanssa, siitä erityisplussa hotellille, näin koira ihmisenä. Koiruudet Luigi, Netta ja Nella nauttivat täysin siemauksin hotellihuoneesta.


Netta varsinkin nautti, kun sai lepäillä mamman punkassa.


Ruoka oli myös tosi herkullista, perjantaina erikoisnäyttelyn jälkeen nautimme,  pääruoaksi crillattua kanaa ja risottoa. Jälkiruuaksi kahvia ja suklaakakkua pistaasijäätelöllä, oli muuten tosi hyvää.

 


Lauantai menikin sitten normaalissa KV näyttelyssä, jossa Nella pärjäsi tosi hyvin. Huomioiden että cavaliernarttuja oli yli 40. Tuomarina toimi lauantaina Valerio Nataletti, Italia. Nella sai Jun Eri, Juk 2 SA, seuraavin arvosteluin:
Very exellent feminine expression. Excellent head for dark eyes vithout vhite, nose open, excellent jaw &bite. Correct position of ears. Excellent neck & topline, ecxellent chest. Excellent movements. Olin enemmän kuin tyytyväinen.


Eikä se Nettakaan huonolle jäänyt, Avo Eri, seuraavin arvosteluin:
Nice bitch. Correct dark eyes without white. Open nose. Correct bite & jaw. Good position of ears. Correct body and coat. Correct movement. Correct carriage of tail.

Näyttelyn jälkeen palasimme hotellille nauttimaan taas herkullista illallista. Tänään ruokanamme oli grillattua lohta ja jälkiruuaksi "tiramisua". No ruoka oli herkullista mutta tuo tiramisu ei kyllä ollut tiramisua vaan keksi murstaviinimarjahyytelöllä. Mutta hyvää oli


Skoolasimme myös tyttöjen näyttelymenestykselle :)


Netta oli ihan kamalan väsynyt näin kahden näyttelyn jälkeen, joten hän ajatteli ottaa ihan rennosti tämän illan :)


Sunnuntai olikin sitten viimeinen näyttelypäivä Jyväskylässä. Tuomarina toimi tänä päivänä Christian Jouanchicot, Ranska.
Nella sai taas erittäin hyvät arvostelut JUN Eri, JUK 2 SA seuraavin arvosteluin: Correct bite. Excellent contsructions type.Correct topline. Excellent neck. Nice head with good  expression, correct earset. Correct front. Excellent chest. Very good tear & tailset. Excellent coat. Correct moved.Eikä se Nettakaan mitenkään huonosti pärjännyt tänäänkään, samoilla tuloksilla mennään kuin eilenkin. Vaikka Netta oli jo lopen uupunut tähän touhuun, ei olisi voinut hänen mielestään enää vähänkään kiinnostaa. Netta sai tänäänkin AVO Eri seuraavin arvosteluin: Correct bite. Strong bitch, Nice contsruction, Excellent neck. Correct head, coul have more ears. Cery good expression. Correct front, Excellent chest. Very good pear. Excellent tailset. Correct moved.

Tytöt olivat lopen uupuneita kun vihdoinkin palattiin kotiin. Mutta omasta mielestä ja luulen että tyttöjenkin mielestä meillä oli tosi ihana reissu. Ei olisi voinut parempaa seuraa, hotellia ja näyttelyitä edes toivoakaan. Iso kiitos kuuluu myös Silja kaverille mukana olosta ja näyttelyreissun viihtyvyydestä. Viime vuonna Jyväskylän näyttelyreissu oli katastrofi sekä seuran että majoituksen suhteen, mutta nyt tämä reissu päihitti sen ihan satasella.


Tässä sitten väsyneet mutta onnelliset näyttelyissä kävijät.


Aina pitää jotakin näyttelyreissulta ostaa, niin tältä reissulta muistoksi lähti näin ihana pipo. Kyllä nyt passaa käydä neitien kanssa aamulenkillä, ei korvia palele ja on hyvät heijastimet.


Seuraavat näyttelyt onkin sitten jo suunnitelmissa ensi vuoden puolella. Onneksi kaikki sattuu olemaan tässä aika lähellä, ja tietenkin Lahden näyttely on myös listassa että pääsee tyttären riesaksi myös :) Näitä näyttelyitä odotellessa on mukava päättää tämä vuosi Jyväskylän näyttelyyn. Lopuksi vähän talvista kuvaa, aivan ihanan kaunista ja jouluista alkaa olla jo tuolla ulkona.


Kiitos kun kävit blogissani lukemassa minun yhden harrastuksen parissa olessani. Seuraavaksi julkaisenkin sitten vähän seuraavasta harrastuksestani eli askartelusta. Virkatut pitsipallot alkavat olla valmiina ja muitakin virkattuja juttuja löytyy seuraavassa julkaisussani.

Tervetuloa uudestaan katsomaan mitä minulle kuuluu ja mitä olen saanut aikaan. Oikein hyvää talvista loppuvuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)