Hae tästä blogista

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Elämäni ensimmäiset Paperinarupallot tuli tehtyä...

Tämä viikko onkin ollut tosi kiva viikko, itse asiassa...

Maanantaina tuli paistettua ihan ensimmäiset piparit, ja vähän kokeilin koristellakin niitä...mikrossa lämmitin tuon koristeputkilon niin meni vähän liian kuumaksi niin lösähti noihin ensimmäisiin pipareihin se aine..

Mutta haittaakos tuo, poika sanoi että nää on parempia kuin noi kaupan piparit...sekös mieltä lämmitti ihan kummasti..:)


Viikonloppuna virkkailin tätä Netan uutta petiä, sunnuntaina huomasin, kun olin virkannut tuon reunuksenkin jo melkein valmiiksi, että se on ihan liian iso tuohon valmiiksi tehtyyn sisustyynyyn....niimpä siinä ei auttanut kuin purkaa koko reunus pois....mutta sitten uudella innolla ja vihalla virkkasin koko sunnuntai-illan ja sainkun sainkin sen sitten maanantaina valmiiksi....


Netta vähän kierteli ja kaartelin tuon pedin ympärillä, mutta loppujen lopuksi kävi siihen nukkumaan. Hyvältä se taisi tuntua sitten kuitenkin.....Niin on tyytyväisen näköinen neiti :)Tiistaina kävin ostamassa 40 kpl ilmapalloja, olisi tarkoitus tehdä niitä paperinarupalloja kun tuli sieltä Tampereen messuilta ostettua sitä paperinarua...


Ensimmäiset pallot alkoivatkin tulla valmiiksi, ainut asia minkä huomasin oli että olisin voinut laittaa vähän enemmän tuota narua tuohon ympärille.  Mutta sitten seuraaviin laitoinkin aika paljonkin....

Narupallojen teko olikin aika helppoa. Tarvikkeita tarvittiin, ilmapalloja, paperinarua, yleisliimaa  ( itse käytin erikeepperiä), laakea astia, vettä, ja suojamuovia ( itse käytin jätesäkkiä)

Ensin puhalletaan ilmapallot sopivan kokoisiksi ja solmitaan.

 Seuraavaksi laitetaan laakeaan astiaan liimaa ja siihen sekoitetaan vettä, mitään mittoja minulla ei ollut mutta katsoin vain että siitä tulee semmoista maitoa.

Seuraavaksi liotetaan sitä paperinarua siinä liimavesi seoksessa ja aloitetaan pyörittämään ilmapallon ympärille, narun pää kannattaa solmia tuohon ilmapallon solmun ympärille. Kannattaa laittaa ihan reilusti sitä narua ettei tule isoja välejä.

Seuraavaksi annoin vain pallot kuivua, jonka jälkeen puhkaisin neulalla sen ilmapallon sieltä rikki ja vedin pois. Tosi hyvin lähti, ei ollut ongelmaa.Kun pallot olivat valmiina niin pujottelin joka palloon yhden ledilampun ja laitoin vähän kuumaliimaa siihen että pysyy hyvin paikoillaan.

Tässä ensimmäiset valot, nämä tulevat tyttärelleni. Näissä naruissa on vähän hopealankaa mukana.


Nämä valot ovat minulle itselleni, näissä on kultaista lankaa mukana.


Tämmöistä meillä tämän viikon alussa..

Katsotaan mitä tulee vielä loppuviikolla tapahtumaan...

Kynttilöitä pitäisi tehdä...pari kappaletta tonttuja...ymmmmm....

Hyvää joulun odotusta!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)