Hae tästä blogista

perjantai 12. syyskuuta 2014

Kaikenlaista tuunausta ja tuusausta ennen lomaa :)

Moikka taasen...nyt on mennyt taas pitkä aika viimeisestä päivityksestä...

Eipä kyllä ole paljon tullut tehtyäkään, rankkaa on ollut töissä joten tuusailu ja tuunailu on jäänyt vähemmälle.

Mutta nyt on aikaa, työt loppui viimeviikolla ja tämä viikko on mennyt vielä huhhuillessa...

Ajatukset kyllä laukkaa hirmusta vauhtia...kaikkea pitäisi tehdä vielä syksyn aikana..mutta ensin nautitaan lomasta ja sitten täydellä tohinalla sisustamaan...

Tässä muutamia kuvia menneiltä viikoilta.

Ystävätär tuli käymään joten hänen kanssaan vietettiin kahvihetki kesähuoneessa.Puutarha kasvoi muutamalla puutarhavaapukka puskalla jotka kävin hakemassa ystävättäreltä....


Kesäkukkia sipistellessäni katkesi yksi oksa daaliasta joten tein siitä sitten kukkakimpun syyshortensian oksan kanssa keittiön pöydälle..se on kaunis.


Vihdoin ja viimein saapuivat meidän uusi sohva ja sähköiset sängyt. Vanha sänky siirtyikin sitten poitsun huoneeseen..Siinä on mukava sitten yövieraita nukuttaa kun kaikki mahtuu samaan sänkyyn (160).


Tässä tämä sitten on, aivan ihana... I like that.

Vanhat sohvatuolit ei vaan nyt sovi tähän kokonaisuuteen, mutta mies joka meillä asuu oli sitä mieltä että ne on niin hienot ja ehjät ettei niitä voi hävittää...Hyi helvette sanon minä...noi kyllä lähtee kunhan saan rahaa että voin ostaa uudet. Uudet on jo katsottu ja nekin ovat ihanat ja sopivat tosi hyvin ton sohvan kanssa...


Minun virkkaukseni josta on tulossa keittiön pöydälle uudet tapletit on tuossa sohvalla, ja Netta vahtii niitä ettei vaan kukaan käy sotkemassa..


Tässä meidän uudet sängyt, näistä puuttuu vaan vielä oikeat paksut muhkeat petarit, koska liikkeelle ei ollut niitä vielä tullut. Saatiin väliaikaisesti tommoset ohuet ja ihan kamalat petarit. Ei todellakaan hyvä nukkua.Viimeisellä työmatkallani Pihtiputaalla, yövyimme aivan ihanassa Wiikin kartanossa..sieltä muutama ottamani kuva seuraavaksi...

Nämä kuvat ovat navetasta jonne oli tehty majoitushuoneet. Aivan ihanat..

Wiikin kartano, kannattaa käydä...tosi hyvää ruokaa..Tässä sitten kiitokseni kesäisestä työpanoksestani..aivan ihana kukkakimppu...oli myös kakkua ja kahvia...


Viikonloppuna tuli sitten taaperrettua tuolla tattimetsässä...Pitihän siellä eväätkin olla mukana...kahvia ja energiapatukka että jaksaa.. Kyllähän se ihan kuntoilusta meni, monta tuntia siellä vierähti..Noniin ja sitten alkoivatkin olla jo tapletit valmiit, ensimmäistä taplettia purettiin ja kerittiin...mutta vihdoin ja viimein löytyi malli joka oli hyvä...ensin aloitettiin tekemään isoäidin neliötä jota suurennettiin ja sitten jatkettiin päät ihan pelkästään pylväsvirkkausta...nyt saavat olla jokusen päivän tossa rullalla että muotoutuvat ja kun saan huushollin siivottua niin sitten pääsevät omalle paikalleen, keittiön pöydälle.


Vähän piti myös kuntoilla, joten esiin kaivoin kahvakuulan ja käsipainot...noita kun puolitoista tuntia nosteli ja laskeli niin kyllä hiki valui...


Aivan ihanaa sammalta löytyi sienimetsällä, tuota pitää käydä hakemassa kun tekee syysasetelmia ja jouluasetelmia...aivan mahtavasti käy esim. kanervien juurelle.Muutama tattinenkin sieltä löytyi, mutta saisi kyllä vähän sataa niin alkaisivat nousta paremmin.Ystävätär kävi kylässä ja tekaisi kesähuoneen pöydälle kukkakimpun katkenneesta daalian oksasta, lisäillen muita pihan kukkasia siihen ympärille...tuli aivan ihana.


Kodinhoitohuoneeseen tuli Hobby Hallista tilattu lipasto. Mutta odottelee vielä paikkaansa vanhassa tyttären huoneessa. Tarkoitus on sitten loman jälkeen sisustaa muutenkin tuo kodinhoitohuone.


Tällaiset kalusteet siellä kodinhoitohuoneen nurkassa on tällähetkellä. Näille on tarkoitus antaa vähän uutta ilmettä ja siirtää nämä tuonne tyttären huoneeseen. Tähän paikalle on sitten tulossa tuo uusilipasto.


Tässä on meidän 15-v pojan huone. Pakko oli ottaa kuva ihan vain näin siivoamatta, että näkee millainen hävityksen kaupunki siellä vallitsee. Tämäkin huone on kokemassa uuden elämän. Kunhan loma on vietetty, alkaa tämän huoneen maalaaminen ja sisustaminen.
Vaikka ei hirveästi huvittaisikaan, koska jos tämä on senkin jälkeen tässä kunnossa. Mutta toivottavasti kun tämä saadaan eri väriseksi ja näköiseksi, niin juniori jaksaisi myös pitää tämän järjestyksessä ja siistinä. Sehän jää sitten nähtäväksi :)


Seinät on tarkoitus maalata valkeaksi, yhdestä seinästä on tarkoitus tehdä tehoste seinä. Siihen on hommattu semmoinen hopean harmaa maali. Verhot ja matto on tilattu Jotexilta, samoin kuin  muutama taulukin seinälle.Tämmöiset verhot on tarkoitus laittaa:
Kopioitu Jotexin sivulta.

STOCKHOLM-rengasverhot, 2/pakk.

Sitten uusi matto on tällainen:Jotex Harmaa EIGHTY-matto, 67x250 cm
Tämmöiset taulut on tarkoitus myös laittaa tonne seinälle:

Jotex Hopea/musta LOU-tauluJotex Musta KEY-tauluJotex Musta RED HEART -taulu
Sängynpeittokin on tarkoitus värjätä harmaaksi koska sekin on sininen, niinkuin kaikki muukin tällähetkellä..

 Ja tänään löysin sitten semmoisen pienen puisen sähkökaapelin kelarullan josta on tarkoitus tehdä pojalle yöpöytä. Sen kelan käyn katsomassa ja hakemassa sitten loman jälkeen, maalaan sen ja muutenkin vähän sipistelen, tiedän että siitä tulee hieno.

 (kopioitu kelakuva osoitteesta ekojohanna.blogspot.com)


Sitten ehkä jotain pientä sisustuselementtiä hankitaan tai tehdään vielä lisää.
Tuolit pitää vielä päällystää, en vain vielä tiedä millä värillä ja millä kankaalla. Mutta ehkä se vielä selviää kun vähän katselee ja tutkailee noita värejä...

Mutta näillä saadaan jo uutta ilmettä poitsun huoneeseen, en meinaa malttaa odottaa, että pääsisin jo tuohon huoneeseen käsiksi.

 Mutta ensin pitää viettää lomaa ja rentoutua ennenkuin sitten taas aloittaa täyden tohina.

Kaikenlaista sisustus ideoita on päässä pyörimässä, mutta hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty..

Ihana on päästä viikonpäästä taas sisustus hommiin...saa laittaa jo huoneisiin vähän syksyn väriä...kynttilöitä ja  vaikka mitä.

Syksyn kukkia en ole vielä viitsinyt laittaa tonne uloskaan, vaan nekin odottelee vuoroaan sitten loman jälkeen...

Seuraava päivitys onkin sitten varmaankin vähän lomamatkalta ja ehkä jo jotakin sisustusjuttujakin on sitten jo keretty tekemään.

Mutta nyt tämä rouvashenkilö potkaisee itsensä lomalle....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)