Hae tästä blogista

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kesähuone valmiina ja viereen valmistui myös isokukkapenkki..näillä fiilikseillä mentiin tänä vuonna Juhannus..eli hyvillä fiilikseillä :)


Nyt on paljon vierähtänyt aikaa viime blogipäivityksestä, mutta paljon on myös saatu tehtyä..

Tässä päivityksessä on aikasen paljon kesähuoneen valmistumisesta kuvia.

Ensimmäisissä kuvissa on vihdoin ja viimein kesähuone valmiina.Seuraavana oli kalusteiden kanto sisälle ja eikun heti nautiskelemaan. Raskaan urakan päätteeksi täytyi nautiskella ensimmäisestä viinilasillisesta valmiissa kesähuoneessa.


Seuraavana olikin sitten mentävä kangaskauppaan että saa ommeltua pehmusteet kalusteille.

Paikallisesta kangaskaupasta löytyikin oikein romanttista ja ruusuista kangasta. Eikun ompelukone vain hurisemaan.. 

No niin nyt on romanttiset pehmusteet kalusteissa. Kylläpä onkin mukava istuskella..
Ai että minä tykkään. Vielä puuttuu tässä vaiheessa verhot, matto ja kynttiläkruunu. Verhot onkin ostettu jo Kopion reissulta Ikeasta. Mattoonkin on jo tarpeet hommattu, mutta odottavat vielä sateista päivää virkkaukseen. Matosta on tarkoitus tulla roosa/valkoinen virkattu kukkamatto tuohon pöytäryhmän alle. Kynttiläkruunua ei vielä ole osunut kohdalleen, minkälaisen minä haluan joten sitä ei ole vielä hankittu.


Kukka istutuksetkin on nyt laiteltu paikoilleen.
Kesähuoneen paikalla oli ennen iso pyöreä kukkapenkki jonka jouduin kaivamaan ylös. Siinä oli tooooosi paljon kuunliljoja joten niitä laitoin sitten tuon lumipalloheisin juurella. Siinä saavat sitten kasvaksella.


Seuraavana olikin niille pyöreän penkin muille kasveille alettava kaivaa uutta kukkapenkkiä. Juhannusaatonaattona se sitten alkoi kaivautumaan. Aikamoinen hommahan siinä sitten oli..

 Mutta siihen se sitten viimeisellä tuli. Kyllä alkoi välillä tuntua että kyllä ihmisen pitää olla hullu..
Mutta luulen että kun se on sitten valmis niin, kaikki oli vaivan arvoista.

Kun siellä kesähuoneessa ei vielä sitä kukkamattoa ole, niin paikallisesta kaupasta löytyi näin pirtsakka räsymatto. Nyt on ainakin yksi matto kesähuoneen lattialla.

Seuraavana olikin sitten kukkapenkin suunnittelua..purkit ja purnukat vain riviin ja eikun lapio heilumaan. Pientä konsultointi apua piti välillä pyytää ystävättäreltä tuomaan. Kyllähän me yhdessä sitten hyvät suunnitelmat tehtiin.. eikun tuumasta toimeen.

Juhannusaatto menikin tässä hommassa. Mutta tähän pisteeseen jaksoin vain silloin illalla tehdä..Voimat yksinkertaisesti loppuivat. Mutta tästä jatketaan sitten juhannuspäivänä.

Juhannuspäivän löytöjä. Meidän pihan reunassa olevassa metsikössä kasvoin näin kaunis ruusu pensas. Enhän minä malttanut antaa sen kasvaa siellä metsässä vaan kävin kaivamassa sen omaan pihaan. Siinä se nyt alapihalla kasvaa ja kaunistaa pihaa.


Juhannuspäivänä se sitten valmistui. Siis tuo kukkapenkki..hieno siitä tuli, nyt kun vain kukkaset alkaa kukkimaan niin se koristaa hyvin tuota kesähuoneen vierustaa.

Seuraavana olikin sitten kesähuoneeseen verhojen ripustaminen, kun saatiin tanko paikalleen. Ai miten romanttista...
 Ikkunalle laitoin muutaman kukkasenkin.

 Kulmauksessa kasvaa Kuopion reissulta ostamassa ruukussa petunia.
 Pöydälle tuli ommeltua myös, samasta kankaasta kuin nuo pehmusteet,  niin liina.. Pöydälle kävin maljakkoon hakemassa juhannusruusuja ja niitä löydettyjä vaaleanpunaisia ruusuja. Pitäähän pöydällä kukkia olla..

Pelargonioille piti tehdä ikkunalaudat, mutta ne odottavat vielä maalausta.
 Kynttilä lyhdyt toisilla sivuikkunoilla valmiina syksyn pimeitä odottamassa.

Nämä lehdet ovat olleet minun inspiraationi lähteenä. Ne odottavat tuossa, kun istuskelen tässä kesähuoneessa, niin uusien inspiraatioiden syntymistä.
 Kesähuoneen edustaa piristävät kaksi kukkaistutusta.
 Amppelikoukut ovat myös sieltä Kuopion reissulta ostetut.

Tämmöinen oli tämän blogin päivitys.
Luulen että seuraaviin blogipäivityksiin tulee myös paljon kesähuoneen sisutamista... puutarhanhoitoa..ja kaikkea hauskaa kesän hommia.
Toivottavasti nämä ilmat lämpenevät että voi nauttia kesähuoneessa..

Kiitos kun kävit kurkkaamassa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)