Hae tästä blogista

lauantai 16. marraskuuta 2013

Makkarin muutos.............

Meidän makkari kaipasi vähän pientä pintaremonttia...pari päivää katsottuani vanhaa makkaria...päässä pimahti ja eikun makkarin kimppuun.
Vanhassa makkarissa oli sinisellä kuultolakalla maalatut puolipanelit, Siniset satiiniverhot ja samaan sävyyt Thaimaasta tuotu sängynpeitto ja tyynyt.
Seinällä oli vanhoja peilitauluja jotka saivat nyt väistyä.
Hää- ja lasten kuville piti keksiä jotain uutta, sekä vanhat yövalaisimet saivat myös väistyä.


 Käytin makkarin uusimisessa vanhoja valkoisia seinämaaleja joilla maalasin puolipaneelit. Paneelit olivat niin tummat että jouduin maalaamaan kolme kertaa ennenkuin ne peittyivät. Vieläkin olisi tarvinnut yhden maalikerroksen, mutta muuten ihan hyvä.

Seuraavaksi oli vuorossa sitten uudet yövalot, koska entiset olivat siniset tarvittiin siis valkeat valaisimet, ne löytyivätkin Ellokselta. Onneksi meiltä löytyi vielä noita heinäseipäitä askarreltavaksi, niistä muodostuikin sitten tikkaat, jotka saivat myös vähän maalia pintaan ja vola muuttuivat valkoiseksi.

Uudet verhot löysin paikalliselta Tokmannilta ja matot tilasin myös Ellokselta. Vielä uudet kehykset sängyn yläpuolella oleviin hääkuviin ja hääkuvat tulostimella mustavalkoiseksi. Oi oi miten hienot tuli.

Lopuista heinäseipään jämistä tein taulun seinään, johon väliin liimasin harmaata sisustuspalttinakangasta, siihen muutama hopea lintunen lentämään, ja keskelle romanttisuuden vuoksi sydämmiä.
Valkoisen tikatun sängynpeiton löysin myös paikalliselta Tokmannilta ja tyynyt ompelin vanhoista kangaspaloista. Tuli vähän innostuttua noiden tyynyjen kanssa joten niitä valmistuikin sitten ihan reilusti, mutta eihän se mitä haittaa!!!

Ihanaa nyt alkaa makkari näyttää hienolta, vaikka itse sanonkin, ainakin minä itse tykkään...

Valokuvat muuttuivat mustavalkoiseksi ja saivat uudet kehykset. Yövalot muuttuivat isommiksi ja valkoiseksi. Tyyny määrä lisääntyi huomattavasti.
 
Nurkkaan valmistui heinäseiväs tikkaat, joihin laitoin kukan ja tuikkulyhdyt. Tikkaat toimivat myös sängynpeiton telineenä yön aikana. Tikasnurkaan kerätään myös tyynyt nätisti pinoon. Seinälle valmistui heinäseipään jämistä taulu.


Uudet verhot antavat hienostunutta tunnelmaa, harmaa silkkisatiini verho keskellä ja valkoiset silkkiverhot reunoilla.


Tässä kokonaisuudessaan makkarin muodon muutos. Uusi valkoinen tikattu päiväpeitto ja valkoiset karvalanka matot antavat valoisan ja kauniin kokonaisuuden. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)