Hae tästä blogista

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Toukokuun alun reissu Lahdessa, puutarhamessuilua, mummoilua sekä tietenkin Nupun kanssa näyttelyissä.


Vähän fiilistelyä täällä blogin puolella siitä toukokuun alun Lahden reissusta. Reissu oli muuten ihana jos ei oteta lukuun sitä että taas yhden kerran menin sinne sairastamaan. 

Lauantaina ajelin Nupun ja Nitan kanssa omalla autolla kohti Lahtea. Nitan otin siksi mukaan että tottuisi muihinkin koiriin ja ihmisiin eikä vain olisi emänsä perään kuin mikäkin perskärpänen. No alussa olikin vähän opettelemista koska eihän hän ole paljoa ollut vielä auton kyydissä ja nyt vielä joutui Nupun kanssa takaboxiin samaan häkkiin. No mutta matka sujui rauhallisesti ja tyttäret nukkuivat koko matkan eli hiljaista oli.

Lauantai-ilta menikin sitten Melissan kanssa ollessa eikä siinä paljon muuta kerettykään tekemään. Mutta sunnuntaina olikin sitten Melissan ja Jennin kanssa suuntana Lahden kevät messut.Tämmöiset housut bongasin sieltä messuilta ja mietin että pitäisiköhän tällaiset tehdä omaan puutarhaan. No empä kuitenkaan taida.


Tämä oli tosi kaunis ja tämmöisen voisikin vaikka omaan puutarhaan rakentaa vähän ehkä joutuisi soveltamaan mutta muuten mikä jottei.


Entäs sitten tämä, meillähän on vielä se yksi vanha mopon ryöhkä tuolla tallissa jospa siitä saisi vaikka tällaisen väkerrettyä..Saisinkohan kuulla kunniani..


Olihan siellä vaikka mitä kivaa muttei nyt hirveästi ollut sellaista mistä olisi saanut vinkkejä. Tämä sisustusosasto oli kyllä tosi kiva ja täältä olisi voinut ostaa vaikka mitä, mutta onneksi kaikki rahat menee nykyisin noihin koiraharrastuksiin ja nämä sisustushommelit jää vähän taka-alalle.Koska oli pitkä messuilupäivä niin pikkuisen Melissan kanssa piti välillä pysähtyä kahville. On se vaan niin suloinen pakkaus tuo lapsi, hymy on aina niin herkässä.


Seuraavaksi muutamia ostoksia joita löytyi sieltä messuilta. Peikkotaloon löytyi keijukaisen ovi, pitäähän peikoilla olla oma keijukainen ettei touhu mene ihan peikkoiluksi.. Muutama kappale myös noita magneettikukkasia ostin, ajattelin laittaa niitä tuonne vessan pyyhekoukkuihin.


Pojalle toin tuliaisiksi kolme kappaletta noita pyyhekoukkuja joita olin jo pitkään yrittänyt etsiä, mutta täältä ne onneksi löytyi.
Ja vihdoinkin löysin itselleni tuonne kesähuoneeseen tämän vaaleanpunaisen kuplavolkkarin. Olen tällaista etsinyt jo pitkään ja nyt se sitten sattui kohdalle...Aivan huippu..


Onneksi käytiin siellä messuilla sunnuntaina eli viimeisenä messupäivänä niinpä kaikki mukulat ja kasvit oli todella edullisia. Niimpä otinkin pussillisen kannan mukuloita, katsotaan nyt saanko näistä kasvatettua niitä kauniita kannanruukkuja...


Tätä hyttyshotellia lähdin oikeastaan sieltä messuilta etsimään mutta voitteko uskoa niin ei niitä ollut siellä yhtäkään. Mutta onneksi Lahden K-raudasta tämän sitten löysin. Olisin halunnut isomman mutta parempi pienikin kun ei muunlaista löytynyt. Mutta tästä saa vähän vinkkiä ehkäpä jokupäivä tekaisen tällaisen ison sitten itse, onhan tämä nyt mallina.


Siinä messujen jälkeen käytiin myös muuallakin shoppailemassa ja Kärkkäiseltä löytyi tällaiset aivan ihanat pikku lenkkarit Melissalle, nyt on mumminmussukan hyvä aloitella sitä kävelemistä kun on kunnon lenkkarit jalassa.


Olipas meillä rankka päivä takana ja kun tultiin kotio niin kyllä oli Nuppu ja Nittakin sitä mieltä että hyvä kun mamma tuli meillä oli ollut jo ikävä.


Tosi hyvin tulivat Melissan kanssa juttuun nämä mummin pienet nelijalkaiset ystävät, eipähän tarvinnut pelätä että jotain sattuu kummallekkaan....Siinä ne olivat kaikki mummin rakkaat sulassa sovussa vierekkäin lattialla.


Niinkuin jo tuossa alussa kerroin niin ei mennyt tämäkään Lahden reissu niinkuin Srömsössä. Eli maanantaina olimme suunnitelleet että käymme vielä vähän shoppailemassa ja olimme jättäneet joitakin ostoksia siis maanantaille. Mutta meikäläiselle tuli edellisenä yönä oksennustauti ja siinähän se meni oksennellessa koko maanantaipäivä, eipähän tarvinnut siis lähteä yhtään mihinkään shoppailemaan. No jos siitä ei mitään muuta hyvää keksi niin säästyipähän rahat.

No onneksi kuitenkin vapunpäivänä oli jo vähän parempi olo koska oli ne Lahden vappunäyttelyt. Eihän se olo ollut mitenkään erityisen hyvä ja kaiken kukkuraksi siellä näyttelyissä satoi vettä kuin esterin perseestä ja oli muutenkin kylmä niin voitte vaan kuvitella tuon meidän Nupun esiintymisen ja muutenkin virkeystason olevan aika nollassa. Eihän meidän pieni neiti tykkää ollenkaan kylmästä eikä myöskään sateesta joten ajattelin että se siitä sitten.

Mutta onneksi tuomari ymmärsi kuitenkin näiden chihujen kohdalla että esiintyminen saattaa mennä vähän alakanttiin. Olihan siellä yksikin chihu joka meinas purrakin tuomaria eikä antanut mennä lähellekkään. 

Mutta olen tosi tyytyväinen kuitenkin siihen sadepäivän saavutukseen koska Nuppu sai seuraavan arvostelun.

JUN ERI 2, Tuomarina: Lysgaard Rune, Norway

Very nice, Bretty head & expression. Good mode talls avay behaind. Well bdied Exellent coat. Exellent snoves. 
Ihan tarkkaan en saanut noista kirjoituksista selvää, mutta jotenkin noin se meni ☺


Eli ihan kivasti meni näyttelyt sateesta ja kylmästä huolimatta, mutta seuraavia sateisia näyttelyreissuja ajatellen tein taas uuden sijoituksen tähän näyttelyharrastukseen. Ostin nimittäin ihan uuden Pop-up teltan. Seuraavaksi tämä testataankin sitten siellä Liettuassa. Olen sen kyllä jo kertaalleen testannut koska pakko oli kokeilla saanko sen kasaan ja myös saanko sen myös purettua ja laitettua takaisin tuohon pussiin. No pystytys onnistui tosi hyvin mutta tuon purkamisessa ja kasaamisessa tuohon pussukkaan olikin sitten pieniä ongelmia, mutta kyllä se lopulta siihen meni...Tämmöinen oli meidän reissu Lahdessa. Vaikka mahatauti yllättikin niin siitä huolimatta oli tosi ihanaa nähdä pikkuinen Melissa tyttö ja nähdä miten hyvin hän kasvaa ja näyttää kohta siltä että hän alkaa kävelemään ihan pikapuoliin. Vaikkakin piti jo näyttelyiden jälkeen lähteä kotia kohti ajelemaan niin onneksi sain vielä heidät mukaani kotimatkalle ja sain nauttia heidän seurastaan pikkuisen pitempään.

Seuraava postaus onkin sitten Polvijärven näyttelyistä ja seuraava siitä miten puutarhani herää henkiin.  Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille ja pysykäähän kuulolla seuraavaan postaukseen saakka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)