Hae tästä blogista

perjantai 18. toukokuuta 2018

Polvijärven näyttelyssä Nupun ja Nitan kanssa, Nitta oli turistina ja opettelemassa vähän näyttelyrutiineja.

Kun oli Lahden reissusta palauduttu ja käyty välillä vähän töissäkin niin suuntanahan meillä olikin sitten Polvijärven näyttelyt. Nyt sai sitten Nittakin oikein kunnolla totutella tähän näyttelymeininkiin. 

Ensimmäisenä kuitenkin oli Nupun vuoro käydä esiintymässä tuolla kehässä ja oikein kivasti meni. Arvostelu oli seuraavanlainen:

JUN ERI 2. Tuomarina: Hassinen Maarit

Ryhdikäs, sopusuht. kehittynyt nuori neiti, jolla feminiininen ilmeikäs pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kuono-osa ja purenta. Ryhdikäs kaula. Hyvä selkälinja mutta hieman pitkä lanneosa ja aavistuksen pitkä lantio. Hyvä rungon muoto ja luuston vahvuus. Oikein kannettu hieman alaskiinnittynyt häntä. Ryhdikkäät vielä hieman huolimattomat liikkeet. Kaunis turkki ja erinomaiset hapsut.

Tosi hyvän arvostelun sai siis Nuppu, olen tosi iloinen ja tyytyväinen koska tuomari oli tosi tiukka chihuahua kasvattaja. Vaikka emme mitään muuta saaneetkaan niin voin olla ihan hyvillä mielin koska kumpikaan junnuista ei saanut SA:ta. Tästä meidän on hyvä jatkaa...


Koska meillä oli vielä hurjasti aikaa, koska kaverini jonka kyydissä olin odotteli vielä vuoroaan ja toinen kehä lopetti aikaisemmin, niin meillä oli Nitan kanssa tosi hyvä mahdollisuus vähän treenailla ja sehän onnistui Nitalla kuin vanhalla tekijällä.


Seisominenkin luonnistui tosi hienosti. Olemmehan vähän kuitenkin harjoitelleet kotona niin on aivan eri tilanne sitten tuolla näyttelypaikalla kun on muutakin hälinää.


Katsokaa nyt miten hienosti Nitta esiintyy. Voiko enää paremmin mennä, eikä hän ollut yhtään millänsäkään siitä että oli hälinää ja paljon muita koiria, hän oli ihan elementissään..


Näillä näkymin lähdetään Nitan kanssa luottavaisin mielin kohti näyttelyuraa joka aloitetaan heinäkuun puolen välin tietämillä Nastolasta ja Mäntsälästä.


Koska Nuppu on ihan kamalan ahne kaikille purutikuille ja näyttää siltä että se ei malta edes nieleskellä vaan kaikki pitää syödä nopeasti ja kerralla niin arvelin että kun ostan tollaset rinkelipuruluut niin ei ihan heti pysty nieleksimään.Kyllähän siinä olikin sitten pienelle Nupulle hommaa kun se pureksi noita rinkeleitä ja yritti murista noille muille etteivät ne vaan vie sitä häneltä. Mutta onneksi kyllä Nuppu pitää puolensa ja muut eivät viitsi mennäkään enää härnäämään vaan Nuppu saa syödä ihan rauhassa.Kyllä nuo rinkelit oli kaikkien mieleen ja Nettakin oli tosi tyytyväinen saamaansa rinkeliin, mutta koska nuo kanafileet sai tuosta päältä nopeasti pureksittua niin sitten se ei ollutkaan enää hyvää vaan piti lähteä yrittämään ottaa muilta heidän rinkeliään.


Kyllähän pikku Nittakin tykkäsi rinkelistä vaikkakin hän ei paljon saanut siitä otetta koska juuri oli maitohampaat vaihtumassa ja taisi olla myös kipeät ikenet joten Nitta taisi luovuttaa aika aikaisessa vaiheessa tuon rinkelin pureskelun. Mutta mammapa ottikin rinkelin talteen ja kunhan hampaat ovat kunnossa niin sitten Nitta saa omat rinkelin pureksittavaksi.Vaikka ei sieltä näyttelyreissulta sitä sertiä tälläkään kertaa tullut niin siitä huolimatta minulla oli tosi hyvä mieli ja onneksi olin laittanut Pietarista tuodun shamppanja pullon lähtiessä kylmään joten se piti kuitenkin tämän reissun kunniaksi korkata ja nauttia kuohuvaa kesähuoneessa. Olihan tämä reissu toisaalta tosi hyvin onnistunut koska Nuppu pärjäsi tosi hienosti ja mikä parasta niin saimme Nitan kanssakin vähän harjoitella tuota näyttelyhommaa.

Tämä postaus olikin sitten vaan tästä Polvijärven näyttelystä mutta en viitsinyt kaikkea kolmen viikon aikaisia hommeleita laittaa yhteen postaukseen jotenpa vielä tulee yksi postaus jossa näette sitten miten puutarhani herää henkiin....

Siihen asti toivottelen oikein mukavia ja lämpimiä kesäpäiviä kaikille lukijoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)