Hae tästä blogista

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Viime viikonlopun Pietarin koiranäyttelyn mietteitä.


Aivan huippu reissu oli meillä Nupun kanssa viime viikonloppuna Pietarissa. Vähän jännitti lähteä ensimmäistä kertaa niin isoihin näyttelyihin ja vielä sellaisella koiranäyttelylinja-autolla.

Mutta eihän se muu auttanut kuin muumimatkalaukku pakata torstai-iltana ja jännityksellä odottaa mitä tuleman pitää.


Nuppu ja Nupun passi hoidettiin torstaina, eli Nupulle annettiin eläinlääkärissä matolääke sekä lääkäri teki kliinisentutkimuksen joista se laittoi sitten leimat passiin ja näin saatiin kaikki Nupun asiat hoidettua. Minusta kaikkein parasta on hoitaa kaikki asiat kuntoon jo kotimaassa ettei tule sitten ongelmia, ja vielä kun kyseessä on Venäjä niin kaikkia uusia säännöksiä voi tulla eteen ja näin saadaan ainakin osa jo hoidettua.

Lopuksi kävin vielä kynsihuollossa koska pitäähän sen handlerinkin olla kunnossa ja tosi hienot kynnet se Sanna taas loihtikin ja nämä ovat vielä oikein tapaukseen sopivat eli vähän blingblingiä niin kuin arvata saattaa...


Matkamme alkoi perjantai-aamuna kello 5.30 jolloin starttasin auton meidän pihasta ja lähdin hakemaan kaverin kyytiin. Sitten matka alkoikin kohti Lappeenrannan ABC:tä. Siellä olimmekin ihan ajoissa ja odottelimme sitten KingToursin bussia jonka kyydissä olikin sitten tarkoitus jatkaa matkaa kohti Pietaria.

Matka menikin ihan hyvin vain tunti meni Venäjän tullissa joten sehän on ihan normaalia, olisihan siinä voinut mennä pidempäänkin. Eli kaikki hyvin ja olimmekin sitten Pietarissa ihan hyvissä ajoin.

Hotellimme ei ollut ihan Hilton mutta Hiltton vieressä oleva sisarhotelli. Ei mikään huono ollut sekään. Eli majoituimme perjantaina sitten hotelli Hampton by Hiltoniin.


Eikä muuten ollut pitkä matka tuonne näyttelyihin koska tuo viereinen rakennus oli se näyttelyhalli.


Näyttää aivan valtavalta. Tässä rakennuksessa oli siis koiranäyttelyt, kissanäyttelyt ja voitteko arvata myös marsunäyttelyt. Siellä oli kaikenlaisia pienlemmikkejä näytillä sekä osa myös myynnissä. Myytävänä oli mm. marsuja, hamstereita, liskoja ja kaikenlaisia näitä pieniä lemmikkejä. Olihan siellä näytillä ollut myös pieni krokotiili jolta oli kita teipattu kiinni, itse en sitä nähnyt mutta kuulin että sellainen siellä oli ollut.
Jos oli hotelli hieno ulkopuolelta niin eipä ollut sisäpuolellakaan mitään valittamista. Aivan mahtavan isot sängyt sekä tosi iso huone kyllä meidän passasi siellä olla Sonjan sekä koiruulien kanssa. Tosi hyvin nukutti myös noissa sängyissä, varsinkin otti pienet yömyssyt. Ainut miinus tästä huoneesta voisi antaa eli tuolle kokolattiamatolle, ei todellakaan mitään järkeä olla kokolattiamatto semmoisessa huoneessa johon majoitetaan koiria, mutta eihän se meidän murhe ollut.Eipä ollut kylpyhuoneessakaan mitään valittamista tosi hyvin mahtui koirat pesemään, tai ainakin Nupun... Kyllä se Sisukin mahtui tossa kylpemään..Nuppukin nautti olostansa mamman kanssa, vaikkakaan en uskaltanut häntä pitää tuossa sängyllä, kun silloin kun olin itse siinä, koska se oli vähän turhan korkea, pelotti että se tippuu ja katkaisee jalkansa. Mutta eipä hänellä ollut mitään ongelmaa nukkua omassa pienessä boxissaan mamman sängyn vierellä.Perjantai-iltana kun olimme kaikki tavarat saaneet purettua suuntasimmekin ostoskeskukseen ostoksille. Pitihän sen mummin ostaa vähän tuliaisia mummonmussukalle. Tosi kivan bodyn, housut ja farkut minä sieltä hänelle löysinkin. 


Koska Venäjän maalla olimme niin emmehän ilman shamppanjaa voineet aloitella tätä näyttelyreissua jospa sitä vaikka menestystä tulisi niin ompahan ainakin juomingit kohdallaan...


Lauantaina meillä olikin sitten ensimmäinen koitos, ja voiko enää tämän paremmin mennä. Nuppu putsasi koko junnupöydän. Eli saaliina oli Junnuserti eli JUNCAC sekä Junnuroppi eli JUNBOB siihen vielä päälle. Enkä ole koskaan aikaisemmin ikinä ollut BIS kehässä mutta nythän oli ihan pakko mennä kun kerta täällä oltiin ja siihen oli mahdollisuus. Vaikka sieltä ei mitään sijoitusta tullutkaan niin siitä huolimatta se oli tosi mahtava kokemus. Eikä varmaan koskaan tule enää toista mahdollisuutta joten nyt sekin on koettu.

 Pitihän se meidän sitten korkata yksi niistä shamppanjapulloista yömyssyksi sekä mikä tärkeintä niin Nupun kunniaksi onhan se ihan mahtava, ihana ja kaunis koira.


Seuraavana päivänä olikin sitten uusi koitos ja meidän oli pakko ottaa yksi todistuskuva että todellakin olimme siellä Pietarissa ja hotellimme oli Hampton by Hilton. Tästä kuvasta näkyy kuinka onnellisia me olemme Nupun kanssa. 


Eikä se hirmu huonosti mennyt silloin sunnuntainakaan vaan sieltä se Junnuserti eli JunCAC napsahti uudestaan, roppia ei tällä kertaa tullut mutta VSP kuitenkin joten ihan tyytyväisiä ollaan tähän reissuun.. Siis voiko enää tyytyväisempi ja onnellisempi ollakkaan, tätähän me tulimme täältä hakemaankin ja tämän me täältä saimme joten ihan nappiin meni tämä reissu.


Näyttelyiden jälkeen meillä oli vielä paljon aikaa ennenkuin lähdimme kotimatkalle koska osa meidän porukasta pääsi tänäänkin sinne BIS kehään ja heitä odotellessamme kävimmekin sitten tuolla oikean Hilton hotellin grillissä syömässä. Tämä hotelli olikin tosi hieno ja grillissäkin oli tällaiset hienot kultaiset menut. 


Alkupalaksi otimme tällaiset leivät, yhtään emme tienneet mitä tuossa leivän päällä on, muuta kuin nuo retiisisiivut, mutta tosi hyvältä se kyllä maistui.


Pääruuaksi otimme tällaisen grilliannoksen oli muuten tosi hyvää. En ole koskaan ennen syönyt noin maittavaa hamburilaista kuin mitä tämä oli. Suosittelen!


Tässä muutama salaa kuvattu kuva vielä tuolta Hotelli Hiltonista, ei mikään huono hotelli vaikkei se koiria otakaan sinne, mutta sehän on ihan ymmärrettävää.


Hotelli Hiltonin vastaanotto.


Voi kyllä sanoa että aivan mahtava reissu oli meidän kannaltamme tämä Pietarin näyttelyreissu. Kaikki oli tosi siistiä ja me nautimme Nupun kanssa täysin siemauksin tästä reissusta ja minkä vielä kruunasi tämän reissun oli Nupun voitot. Vaikkakin tämä oli raskas reissu koska kotona olimme vasta maanantaina aamuyöllä klo. 2 aikaan niin siitä huolimatta en kadu yhtään. Porukka oli aivan mahtava ja mikä parasta taas tuli tältä näyttelyreissulta pari hyvää kaveria. Tämä se on tämän jutun suola että ei näyttelyreissua jos sieltä ei tulisi uusia tuttavuuksia.


Tämä oli niin hyvä reissu että vaikka unet jäi vähille silloin maanantaiyönä niin eipä tuota maanantai-iltanakaan paljon nukuttanut kun piti jo uusia näyttelyreissuja alkaa suunnitella. Koska olin aikaisemmin saanut sen viestin että lähtisinkö yhden tuttavan kanssa sinne Liettuan Moletainiin näyttelyyn niin se jotenkin poltteli jo mielessä ja niimpä sitä sitten tuli kuin tulikin ilmoittauduttua sinne ja matkaamme sitten Nupun kanssa sinne toukokuussa. 

Eli tämä maailman valloittaminen jatkuu meidän Nupun kanssa rajojen ulkopuolella, ja luulen että nämä Suomen näyttelyt jäävät vähän vähemmälle vaan me keskitytään nyt aika paljon tuonne rajojen taakse, tietysti jokunen Suomen näyttelykin käydään mutta ehkä vähemmän.

Meidän näyttelyreissut jatkuvatkin niin että vappuna menemme Lahden vappunäyttelyihin, seuraava näyttely onkin sitten Polvijärvellä toukokuun toisena viikonloppuna. Seuraavaksi onkin sitten se Liettuan näyttely jossa olemmekin reissussa 5 päivää. Sitten alkaakin jo kesäloma ja sen me aloitamme tyttären ja tyttärentyttären kanssa Virosta jossa samalla käväisemme Nupun kanssa kokeilemassa myös Viron näyttelyä.

Koska Nupulla on nyt kaksi Venäjän Junnusertiä ja se tarvitsisi vielä kaksi jotta siitä tulisi Venäjän junnuvalio niin pakkohan sitä on silloin juhannuksena pyörähtää Viipurin näyttelyissä jos vaikka onni olisi myötä ja saisimme ne kaksi Venäjän junnusertiä ja silloin varmaan hyppisin ilosta jos Nupusta tulisi Venäjän Junnuvalio. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa.

Kyllähän tämä menee ihan hulluksi mutta jos ei mitään yritä niin eihän sitä mitään saakaan, joten näillä mennään ja toivotaan parasta.

Oikein mukavaa huhtikuun aurinkoisia päiviä kaikille lukijoilleni ja käväisehän taas katsomassa mitä me ollaan tuusattu.

Seuraava postaus onkin varmaan tästä meidän kodista koska olen pistänyt vähän hyrskyn myrskyn ja siitä kirjoittelen teille sitten seuraavan kerran...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva lukea käynnistäsi blogissani...Olisitko kiva ja jättäisit jäljen käynnistäsi..:)